Alla mår bra!
Fem blåa kattungar i en hög.
Fem dagar gamla, kull X.

Kattungarna mår bra. De går upp bra i vikt utan att jag behöver tilläggsmata. Det är tyst för det mesta i bolådan, vilket är ett bra tecken. Om de inte får i sig tillräckligt med mat eller fryser så piper de, så jag är så glad att endast höra lite knatter ibland när de diar på mamma Tanzi. Det är ett speciellt spinnande som jag bara hör hos kattungar.

Jag har kommit till X när det gäller namn på kattungarna. Mitt gamla amerikanska slanglexikon ger mig inte särskilt många ord som börjar på X, så därför får jag göra på annat sätt den här gången. Jag har bläddrat och hittat andra ord som jag kan kombinera med X, så just nu är arbetsnamnen Mr X (hanen), Maxi X, Mex X, Mix X och Moxie X (honorna). Några av namnen sitter som en smäck, andra är jag inte helt säker på än. Så det kan bli ändringar!