Det blev en paus

Oj, nu har det gått några månader igen! Under tiden har en kattunge, Charlie Brown, fötts och vi har varit på flera kattutställningar.

Om vi börjar med C2-kullen: Den föddes 25 augusti, men endast en kattunge var levande. En försökte jag få liv i, såg inga fel, och en låg konstigt dubbelvikt och vägde bara hälften av de andra så den insåg jag var död direkt. Charlie hade lite svårt att få i sig mat i början så jag handmatade honom i nästan en vecka, sedan kom det igång! Det var skönt, för det är riktigt jobbigt att mata kattunge var tredje timme.

Nu är Charlie åtta veckor och är en pigg liten krabat, som klättrar högst upp i klösträden. Tanken är att han ska flytta hemifrån om sex veckor. Tiden går så fort!

Snokis blev Supreme Premier på utställningen i Västra Fröunda 16 september. Det är högsta titeln som kastrerade katter kan få.

I månadsskiftet september/oktober åkte jag med Yippie och de två B2-kattungarna till Borlänge för en Breed-BIS. Det är en specialutställning för i det här fallet abessinier och somali. Riktigt roligt med så många som kom dit. Buzz off! följde därefter med till Finland där hon ska bo. Beat it fick väldigt fina ord av domaren som tror att han är en blivande stjärna! Jag tycker också att han är fin, men det är något extra när en domare säger det.