Fixar och donar

Börjar med att be om ursäkt om det ser konstigt ut lite här och där! Jag håller på och ställer in typsnitt, färger och storlek på texter och därför kan det bli lite rörigt innan jag är klar och har hittat alla ställen som har blivit konstiga. Det blir nog bra till slut.

Snokis och Tanzi fick vara testsidor när jag la ut resultat från utställningar. Det blev flikar på deras sidor och jag tycker att det ser bra ut, så jag kommer senare att göra lika på de andra katternas sidor. Nu vet jag i alla fall hur jag ska lösa det tekniska.

Apropå kattutställning så har jag anmält Yippie och hennes kattungar i B2-kullen till Dalälvskattens utställning i Borlänge 30 oktober. Kattungarna är fyra månader då, vilket är gränsen för att få delta. Honan Buzz off! kommer sedan att få följa med sin nya ägare till Finland.