Jobba med kattutställning

Sista helgen i september arrangerade Dalälvskatten sin årliga utställning i Borlänge. Eller rättare sagt det var två utställningar samma helg, en på lördagen och en på söndagen.

Jag jobbade i flera veckor före med alla anmälningar, klassändringar, byten av katter och så vidare. Vi var fyra personer som vände och vred på alla domarönskemål, pusslade ihop elever och en domarexamen med allt annat för att i slutändan få en i våra ögon bra domarfördelning. Och sedan göra allt en gång till utan att kopiera lördagens domarfördelning så att söndagen också skulle få en bra domarfördelning.

Sedan var det utskrifter av ett antal listor till domare, elever och assistenter. Och göra listor till domarborden som visade vilka katter som skulle bedömas. Många timmar vid datorn blev det.

I stort sett all min fritid gick åt till att förbereda utställningen och sedan blev det några timmar efteråt med kontroll av resultatlistorna. Jag gillar det, men en del annat får ju stå åt sidan under tiden. Den här webbplatsen till exempel. Men nu vet du varför det blev så tyst här. 🙂