Laddar för World show

Nu i helgen kommer det närmare 2000 katter till Malmö, vilket betyder den största kattutställningen i Sverige på många år. Det är World show som i år har anmälningar från 29 länder.

Utställningen arrangeras en gång per år och det är första gången vi har den i Sverige. Jag har varit på två tidigare, i Köpenhamn för många år sedan som besökare och i Ålborg tillsammans med Nectar för två år sedan.

Nectar följer med den här gången också. Jag har inga som helst förhoppningar att hon ska vinna något, men det ska bli roligt att vara med.

Jag har inte anmält mig som funktionär, även om jag har tänkt tanken flera gånger. Såg fram emot att få vara ”bara” utställare med en mysig katt att gosa med, ha tid att besöka alla montrar, se på bedömningar och prata med nya och gamla bekanta. Men i helgen fick jag frågan om jag kunde vara assistent och jag svarade ja. Så det blir inte som jag planerade, men förhoppningsvis trevligt ändå.