Omvald igen

Vid SVERAKs årsmöte för ett par veckor sedan omvaldes jag på två år som ledamot i Disciplinnämnden (DN). Även Lena Böörs omvaldes, så vi är samma gäng i ett år till. Bra tycker jag, för vi fungerar bra tillsammans och har en mycket bra spridning över landet.

De andra ville att jag fortsätter som sammankallande, så då blev det så. Ingen förändring där heller, alltså.  🙂

Inför årsmötet fick jag frågan om att ställa upp som ledamot i styrelsen, men jag tackade nej. Jag är fortfarande intresserad av att jobba i styrelsen, men eftersom jag i februari blev vald som kassör i Spinneriet vill jag först komma in ordentligt i den rollen, känna mig säker där innan jag ger mig in i ytterligare ”arbete”. Spinneriet och katterna tar redan en del tid och jag vill att det flyter på bra innan jag ger mig in i något mer.

Något som jag är väldigt sugen på är att börja sticka igen. Det är nog 25 år sedan sist! Har snart virkat klart en kattkorg, men sedan blir det nog en stickning. Har kikat i mina lådor och har garn kvar sedan tidigare, så frågan är om jag använder något av det eller köper nytt? Får fundera lite på vad jag ska sticka för något. Har fått tips på sjalar, men har även en del fina mönster på vantar och sockor. Men tror att jag börjar med något enkelt. Vi får se vad det blir.